Äntligen! Få din flyttfirma att synas framför tusentals potentiella kunder – bli partner med Jämförflytt.se och upplev en ström av nya kunder, helt riskfritt!

Ansök nu för chansen att bli en av våra betrodda partners på Jämförflytt.se och nå en ny kundkrets direkt. Att vara synlig på vår plattform är kostnadsfritt, men vi samarbetar endast med certifierade och legitima flyttfirmor. Är det du? Klicka på knappen nedan och ansök direkt!

Upptäck Nyckeln till Expansion av Ditt Flyttföretag Under 2024, Utan Extra Kostnader!

Att växa ditt flyttföretag kan vara en utmaning, speciellt med dyra annonseringar och osäkerheten kring nya kunder. Vi erbjuder en riskfri lösning utan höga kostnader. Du betalar endast när jobben kommer in. Inga förskottsbetalningar, inga komplicerade avtal. Spara tid och fokusera på det du gör bäst – att erbjuda enastående flyttservice! Väx smart utan att tömma plånboken.

3 Enkla Steg för att Bli en Del av Sveriges Flyttelite:

  1. Registrera Dig Enkelt – Klicka på ”Bli en Partner” och fyll i företagets grundläggande information. Det tar bara några minuter!

  2. Möt Dina Nya Kunder – När du är registrerad och godkänd, matchar vi dig med kunder som behöver just dina tjänster. Se din bokningskalender fyllas upp!
  3. Börja Flytta och Växa – Med varje genomförd flytt stärker du ditt rykte och din position i Sveriges flyttelite. Och det bästa? Du betalar bara för de jobb du faktiskt utför!

Gör som 37 andra flyttföretag och positionera din flyttfirma som en av Sveriges bästa!

Genombrottsmetoden som Hjälpt Hundratals Flyttfirmor Att Spendera Mindre Tid på Pappersarbete och Öka Effektiviteten!

Vi vet hur tidskrävande och frustrerande pappersarbete och kundjakt kan vara. Vår plattform eliminerar detta trassel, sparar värdefull tid varje dag och ökar effektiviteten. Ingen mer tid på administration eller kundjakt. Vi sköter det så att du kan fokusera på dina flyttjobb – mer tid på det du är bra på, och mindre på det trista.

Varför Du Inte Behöver Spendera En Förmögenhet på Marknadsföring för Att Skapa Ett Starkt och Välkänt Flyttföretag!

Marknadsföring kan vara kostsamt och inte alltid effektivt. Istället för att spendera på annonser, kopplar vi dig direkt med kunder som söker efter just det du erbjuder. Bygg ditt varumärke och bli en känd aktör på marknaden, utan att det kostar en förmögenhet.

”Bästa portalen, tack för hjälpen 🙏”

Arboga Salong
Arboga Salong
2024-02-01
Tack för hjälpen det vad riktigt bra service
sajid alkhafaji
sajid alkhafaji
2024-02-01
Bästa portalen, tack för hjälpen 🙏
frans wwe
frans wwe
2024-02-01
Mycket bra företag, rekommenderar om du ska flytta och behöver hjälp. Trevligt personal också.
Omar Alazawie (Marco)
Omar Alazawie (Marco)
2024-01-15
Bästa som finns tack för hjälpen jag sparade så mycket tid på grund av eran tjänster🤩🔥
hawal kader
hawal kader
2023-10-25
Enkel och smidig!! ✅ Väldigt trygg hemsida!! ✅ Super nöjd med flytten!!🤩 Rekommenderar starkt!!✅
syamand sulaiman
syamand sulaiman
2023-10-25
Bästa och smidigaste hemsidan, kostar billigare än att boka med själva flyttfirman.
Serena Verena
Serena Verena
2023-10-24
Så nöjd och glad att jag valde denna sida för att hitta flytt. Snabbt och enkelt gick det, säger bara wow vad imponerad jag är.
yolanda tabakh
yolanda tabakh
2023-10-24
trevlig personal, snabba och professionella. Rekommenderar att flytta med de om man vill ha ett riktig flytt. :)
fancy msp by rita
fancy msp by rita
2023-10-24
Flytta från Västerås till Örebro och rekommenderar starkt att flytta med de. Det gick smidigt och härliga personal vid bemötande.
Anton Keller
Anton Keller
2023-09-01
Jag är så trött på alla jäkla offerter och skymda processer som enbart gynnar flyttfirmorna. Att inte detta har funnits innan är ett under. Men nu går det äntligen att boka direkt via vår hemsida!

Ansök Nu för Din Chans att Bli En Del av Sveriges Flytt-Elite!

Fyll i formuläret nedan för att ansöka om din chans att bli ett av Sveriges främsta flyttföretag.

Current step:1Step 1
2Step 2
3Step 3
Vilka tjänster erbjuder ni?

P.S. Tänk dig en värld där ditt företags namn är det första som kunder tänker på vid behov av flyttjänster. Det är precis den verklighet vi erbjuder. Varje månad välkomnar vi endast tre utvalda, licensierade och certifierade flyttfirmor. Detta är ingen massmarknadsföringsplattform; det är en exklusiv scen för de bästa av de bästa.

Vi vet att du har lagt ned otaliga timmar och hårt arbete i din verksamhet. Låt oss hjälpa dig att placera din firma där den hör hemma – i rampljuset, framför kunder som värderar kvalitet och professionalism.

Vänta inte på en ’rätt tid’ – i affärsvärlden är den bästa tiden alltid NU. Registrera dig idag och missa inte denna möjlighet till tillväxt och framgång. Ta steget nu och gör ditt företag till det självklara valet för kunderna.