Äntligen! Din flyttfirma framför tusentals potentiella kunder – bli partner med Jämförflytt.se & upplevnya kunder, helt riskfritt!

Ansök för din chans att bli en av våra betrodda partners  här på jämförflytt.se och nå en ny kundgrupp direkt. Att synas på vår plattform kostar ingenting, men vi samarbetar enbart med certifierade och legitima flyttfirmor. Är det du? Klicka på knappen nedan och ansök direkt!

Current step:1Step 1
2Step 2
3Step 3
Vilka tjänster erbjuder ni? *
4Y Flytt & Stad
Familj flytt
Optimax Transport
Sam
Arosflytt
Arwad Flytt & Stad

Upptäck nyckeln till att expandera ditt flyttföretag under 2024, helt utan extra kostnader!

Att få ditt flyttföretag att växa kan vara svårt, eller hur? Speciellt när allt det där med dyra annonser och osäkerheten kring att få nya kunder känns som ett stort hopp i det okända.

Vi hjälper dig att nå ut till massor av nya kunder, helt utan den där irriterande risken och höga kostnader. Du betalar bara när jobben rullar in. Inga förskottskostnader, inga krongliga avtal. Och det bästa? Du sparar tid och kan fokusera på att göra det du är bäst på – att ge toppenflyttservice! Med oss växer du smart, utan att tömma plånboken.

3 enkla steg för att bli en del av Sveriges flyttelite

1. Registera Dig Enkelt – Klicka på ”Bli en Partner” och fyll i ditt företags grundläggande information. Det tar bara några minuter!

2. Mött Dina Nya Kunder – När du är registerad och godkänd, matchar vi dig med kunder som behöver just dina tjänster. Förbered dig för att se din bokningskalender fyllas upp!

3. Börja Flytta och Växa – Med varje flytt genomför, stärker du ditt rykte och din plats i Sveriges flyttelite. Och det bästa av allt – du betalar bara för de jobb du faktiskt får!

Gör som 37 andra flyttgenier och positionera din flyttfirma som en av Sveriges absolut bästa!

Partners

Genombrottsmetoden som hjälpt hundratals flyttfirmor att spara timmar varje dag och öka effektiviteten!

Vet du hur jobbigt det är att hålla på med allt pappersarbete och kundjakt? Det tar ju evigheter och äter upp tiden som du hellre skulle lägga på riktiga flyttjobb.

Med vår plattform slipper du trasselet. Vi snackar om massor av besparad tid varje dag och en effektivitet som skjuter i höjden. Inget mer slöseri med timmar på administration eller jakt efter kunder. Vi sköter det tråkiga, så att du kan fokusera på det viktiga – dina flyttjobb. Tänk dig, mer tid att göra det du är bra på, och mindre tid på det trista.

paperstack
Round One
Google #1 Rank

Våra flyttfirmor rankar upp till 1# på sökmotorer genom din landningssida hos oss.

Framtidens Flyttsajt

Jämförelsesajter och bokning online är framtiden för flyttbranschen.

Enbart Det Bästa

Bli en del av Sveriges flyttelite, vi jobbar enbart med de bästa och det vet våra kunder.

5 Star rating
5-Stjärnigt

Genom att synas med oss associeras vårt 5-stjärniga varumärke med ditt.

Varför du inte behöver spendera en förmögenhet på marknadsföring för att skapa ett starkt, välkänt flyttföretag!

Du känner säkert till hur dyrt det kan bli att få ditt flyttföretag att synas och höras i bruset. All den där marknadsföringen, från annonser till sociala medier, det kostar ju skjortan!

Istället för att kasta pengar på annonser som kanske inte ens funkar, kopplar vi ihop dig direkt med kunder som letar efter just det du erbjuder. Så du bygger upp ditt varumärke och blir en känd spelare på marknaden, utan att det kostar dig en förmögenhet. Smart, eller hur?

”Bästa portalen, tack för hjälpen 🙏”

Arboga Salong
Arboga Salong
2024-02-01
Tack för hjälpen det vad riktigt bra service
sajid alkhafaji
sajid alkhafaji
2024-02-01
Bästa portalen, tack för hjälpen 🙏
frans wwe
frans wwe
2024-02-01
Mycket bra företag, rekommenderar om du ska flytta och behöver hjälp. Trevligt personal också.
Omar Alazawie (Marco)
Omar Alazawie (Marco)
2024-01-15
Bästa som finns tack för hjälpen jag sparade så mycket tid på grund av eran tjänster🤩🔥
hawal kader
hawal kader
2023-10-25
Enkel och smidig!! ✅ Väldigt trygg hemsida!! ✅ Super nöjd med flytten!!🤩 Rekommenderar starkt!!✅
syamand sulaiman
syamand sulaiman
2023-10-25
Bästa och smidigaste hemsidan, kostar billigare än att boka med själva flyttfirman.
Serena Verena
Serena Verena
2023-10-24
Så nöjd och glad att jag valde denna sida för att hitta flytt. Snabbt och enkelt gick det, säger bara wow vad imponerad jag är.
yolanda tabakh
yolanda tabakh
2023-10-24
trevlig personal, snabba och professionella. Rekommenderar att flytta med de om man vill ha ett riktig flytt. :)
fancy msp by rita
fancy msp by rita
2023-10-24
Flytta från Västerås till Örebro och rekommenderar starkt att flytta med de. Det gick smidigt och härliga personal vid bemötande.
Anton Keller
Anton Keller
2023-09-01
Jag är så trött på alla jäkla offerter och skymda processer som enbart gynnar flyttfirmorna. Att inte detta har funnits innan är ett under. Men nu går det äntligen att boka direkt via vår hemsida!

Bli partner med Jämförflytt.se

Fyll i formuläret nedan för att ansöka om din chans att bli ett av Sveriges främsta flyttföretag.

Current step:1Step 1
2Step 2
3Step 3
Vilka tjänster erbjuder ni? *

P.S. Tänk dig en värld där ditt företags namn är det första som kommer till kundens sinne när de behöver en flyttjänst. Det är precis den realitet vi erbjuder. Varje månad öppnar vi dörrarna för endast tre utvalda, licensierade och certifierade flyttfirmor – inte fler. Detta är ingen massmarknadsföringsplattform; det är en exklusiv scen där bara de bästa av de bästa får stå.

Vi vet att du har investerat otaliga timmar, svett och hårt arbete i din verksamhet. Nu är det dags att låta den ansträngningen betala sig. Låt oss placera dig där du hör hemma – i rampljuset, framför kunder som värderar kvalitet och professionalism lika mycket som du gör.

Vänta inte på en ’rätt tid’ – i affärsvärlden är den bästa tiden alltid NU. Registrera dig idag och vi kommer att arbeta obönhörligen för att koppla ihop dig med kunder som är på jakt efter just det du erbjuder. Varje dag utan oss är en förlorad möjlighet för tillväxt och framgång.

Var inte en av de firmor som ser tillbaka om ett år och undrar ’vad om?’. Ta steget. Visa att du är en ledare, inte en följare, och gör ditt företag till det uppenbara valet för kunderna. Vi har inbjudan klar. Det är upp till dig att acceptera den.