Med Jämförflytt.se har vi försökt att göra betalningen så smidig, säker och transparent som möjligt. Här förklarar vi steg-för-steg hur du betalar för din flytt genom vår plattform:

1. Jämför och boka: Innan du kommer till betalningssteget, börjar allt med att jämföra olika flyttfirmor på vår plattform. När du har valt den som passar dina behov bäst kan du gå vidare till bokningsprocessen.

2. Transparenta priser: Med Jämförflytt.se får du full insyn i kostnaden. Priset baseras inte på uppskattningar eller timavgifter, utan på det du faktiskt ska flytta och det avstånd du planerar att flytta. Detta garanterar att det inte finns några dolda avgifter.

3. Säker betalningsportal: När du är redo att betala, kommer du att omdirigeras till en säker betalningsportal. Här kan du välja bland flera betalningsalternativ som kredit-/betalkort, direktbankbetalning eller andra populära betalningssätt.

4. Betalningsskydd: Ditt betalningsskydd är vår prioritet. Du betalar inte direkt till flyttfirman. Istället hålls dina pengar säkert med oss tills flytten är genomförd och allt har gått som planerat. Vi betalar sedan flyttfirman efter att din flytt är slutförd till full belåtenhet.

5. Möjlighet att avboka: Förståelse för oförutsedda omständigheter eller förändrade planer är viktigt. Med Jämförflytt.se kan du boka en flytt och avboka gratis upp till två dagar innan ditt flyttdatum.

6. Bekräftelse och kvitto: Efter att betalningen har genomförts, kommer du att få en bekräftelse via e-post med alla detaljer om din bokning. Se till att spara detta kvitto som en referens inför flyttdagen.